Otthon Centrum Hitel CenterTM Intézd hitelügyeidet nálunk!

 

Mi nem csupán banki terméket, hanem megoldást nyújtunk!

A Hitel Center fő feladata az új- és használt ingatlan vásárlásához, építéséhez, korszerűsítéséhez, bővítésekhez és felújításokhoz kapcsolódó hitelek közvetítése. Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink számára testreszabott, egyedi konstrukciókat dolgozzunk ki, melyek segítségével jelentős megtakarításokat érhetnek el.

Érdeklődöm, ajánlatot kérek!

A hiteltermékek skálája nagyságrendekkel bővült az elmúlt évek során.

Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása.

Miben tudunk segíteni?

Az Otthon Centrum Hitel Center komoly tapasztalattal és naprakész banki információkkal rendelkező szakértői segítenek eligazodni 17 bank- és pénzintézet termékei között és megtalálni az igényeidnek leginkább megfelelő, személyre szabott megoldást.

A hitel kiválasztását követően elmondják, hogy milyen dokumentumok kitöltésére, illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításakor kollégáink mindenben segítségedre lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják abba a bankba, melynek termékét közösen kiválasztottátok.

Jelenleg valamennyi főbb bank kínálata, konstrukciói elérhetőek nálunk egy időben, egy helyen, utánjárás nélkül. 

 Fordulj hozzánk hitelügyintézéseddel és elvégezzük az összes fontos teendőt:


Abban az esetben ha az Otthon Centrum online aukcióban kívánsz ingatlant vásárolni, szintén segítséget tudunk nyújtani a megfelelő hitel kiválasztásában. Akár még a 0. lépésben, az ingatlanok megtekintése előtt javasoljuk, hogy kérd kollégáink segítségét a díjmentes hitelszűrésben. A hitellehetőségek pontos ismeretében előre tudni fogod, hogy milyen értékű ingatlan vásárlására lesz lehetőséged, meddig mehetsz majd el a licitálások során. Az aukciós vásárlások esetében, az adás-vételi szerződés megkötésére 15 munkanap, a teljes vételár kiegyenlítésére pedig legfeljebb 90 nap áll majd rendelkezésedre.

Az aukció keretében történő értékesítés során előfordulhatnak olyan esetek és körülmények, amikor a hitelkérelem ügymenete eltér, vagy eltérhet a normál lakásvásárlási hitelnél megszokottól.

Érdeklődöm, ajánlatot kérek!